Video & Marketing: uiterst effectief. 

Jouw boodschap wordt perfect onthouden!

Waarom

Video is een uiterst geschikt medium om je boodschap over te brengen. 55% van de mensen bekijkt dagelijks video’s. Ruim 20% bezoekt een website na het bekijken van een video-advertentie. En dit neemt de komende jaren verder toe. Video marketing draagt bovendien meer en meer bij aan de totale (SEO) waarde van websites en -shops. Met de juiste omschrijvingen, titels en zoekwoorden zorgt een professionele video voor betere indexering en hogere online posities. En video’s worden ook nog eens sneller gedeeld op social media. In een mum van tijd bereik je een groot publiek. Start daarom vandaag nog met videomarketing.

Uiterst effectief

Video’s en animaties zijn enorm effectief als het gaat om informatie overdracht. Binnen enkele minuten informeer je de kijker en de boodschap wordt vaak goed onthouden. Dat trekt dus niet alleen meer nieuwe klanten naar jouw website of shop, maar de kans dat een potentiële klant ook daadwerkelijk jouw product gaat kopen, is na het zien van de animatie of video vaak vele malen groter. Beelden zeggen immers veel meer dan woorden. Een goede animatie of video prikkelt en geeft direct een goed beeld van een bedrijf of product. Het heeft meer impact op jouw bestaande klanten en prospects dan duizend woorden!

Relatief goedkoop

Dankzij onze werkwijze, produceren wij snel en goed betaalbaar onze video’s. Daarnaast is deze vorm van communicatie ook nog eens veel goedkoper en doeltreffender dan print. Zeker als een videoproductie meermalig wordt ingezet. Ook efficiënter en effectiever communiceren? Zet dan jouw business of evenement vandaag nog in de picture!

Meer weten?

Ook interesse in een betaalbare, professionele videoproductie met een korte productieduur? Neem direct contact met ons op! Binnen 24-uur reactie.

Hét startpunt zijn voor jouw video productie. 

Jouw boodschap op z’n best vertaald in beeld!

Het belang van goede color grading

De kleur van een video bepaalt direct de sfeer en is daarom super belangrijk. Het verbeteren of aanpassen van de kleur naar de juiste omstandigheden noemen we color grading. De juiste kleur in je video is bijna net zo belangrijk als het verhaal. Het versterkt niet alleen, maar de kwaliteit van de video wordt ook zichtbaar verbeterd. Het belang van de juiste ‘feeling’ in een video is dus groot, maar het is ook een tijdrovend proces. Maar wij vinden color grading onmisbaar in je video en daarom bieden we het standaard aan. Wij helpen je graag het vinden van de perfecte sfeer voor jouw boodschap!

Eigen video?

Jouw boodschap is onze focus. Visual Startup realiseert frisse videoproducties, van idee tot script! Stuk voor stuk krachtige video’s, die goed worden begrepen én waar klanten enthousiast van worden. Bedrijfsfilms, productvideo’s of aftermovies? Met een pakkende productie van Visual Startup haal je met gemak je doelstellingen. We gaan altijd voor het beste video resultaat voor een zo laag mogelijk tarief. Nog een groot voordeel; video’s vervelen nooit! Zet nog vandaag de eerste stap richting een eigen video. Voor je bedrijf, product, organisatie of vereniging.  Neem contact met ons op! Wij denken graag met je mee.

Ons aanbod

Wij maken professionele video’s voor jouw bedrijf of vereniging. In haarscherpe kwaliteit! Van script tot oplevering. Wij zorgen ervoor dat je een uitstekende indruk achterlaat bij jouw doelgroep. Laat ons vandaag nog weten waarmee we je kunnen helpen.

Anderen over Visual Startup


VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

GA DIRECT NAAR ONZE CONTACTPAGINA!