google-site-verification=BW24Yoq7w9ANSsjIQPSz1Y3UYkziZDhJpHmGo3bgL8o
 

Video Marketing: uiterst effectief. 

Jouw boodschap wordt perfect onthouden!

Waarom
Veel zoekopdrachten op het internet zijn gerelateerd aan video en videomarketing. Dat neemt de komende jaren alleen nog maar toe. Video content draagt steeds meer bij aan de totale (SEO) waarde van websites en webshops. Met de juiste omschrijvingen, titels en belangrijkste zoekwoorden zorgt een professionele video voor een betere indexering en dus een hogere positie. Bovendien worden video’s en animaties veel sneller gedeeld op social media. In een mum van tijd en tegen relatief weinig kosten bereik je een heel groot publiek.
Uiterst effectief
Maar het allerbelangrijkste: animaties en video’s zijn enorm effectief als het gaat om informatie overdracht. Binnen enkele minuten informeer je de kijker en de boodschap wordt vaak goed onthouden. Dat trekt dus niet alleen meer nieuwe klanten naar jouw website of shop, maar de kans dat een potentiële klant ook daadwerkelijk jouw product gaat kopen, is na het zien van de animatie of video vaak vele malen groter. Beelden zeggen immers veel meer dan woorden. Een goede animatie of video prikkelt en geeft direct een goed beeld van een bedrijf of product. Het heeft veel meer impact op jouw bestaande klanten en prospects dan duizend woorden!
Relatief goedkoop
Ten slotte, maar dat is zeker niet het minst belangrijk, videomarketing is goed betaalbaar. Deze vorm van communicatie is veel goedkoper en effectiever dan print. Wees effectief en zet jouw business of evenement in de picture!
Meer weten?

Ook interesse in een betaalbare, professioneel videoproductie met een korte productieduur? Neem direct contact met ons op!

Waar houden wij rekening mee? 

Jouw boodschap willen wij op ons best vertalen in beeld!

Het belang van een goede colorgrade

Het belang van de juiste ‘feeling’ in een video is groot. Een goede colorgrade is hierin cruciaal. Licht en kleur bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in een video. Wij helpen je graag de perfecte sfeer voor jouw boodschap te vinden!

Eigen video productie?

Jouw boodschap = onze focus. Het team van Visual StartUp weet maar al te goed hoe we jouw verhaal het allerbest kunnen neerzetten. Helder, creatief en doeltreffend. Ook een videoproductie laten maken voor jouw organisatie of vereniging? Neem contact op!

Ons aanbod

Wij maken professionele video’s voor jouw bedrijf of vereniging. In haarscherpe kwaliteit! Van script tot oplevering. Wij zorgen ervoor dat je een uitstekende indruk achterlaat bij jouw doelgroep. Laat ons vandaag nog weten waarmee we je kunnen helpen.

Anderen over Visual Startup

VRIJBLIJVENDE OFFERTE? VUL JE GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP!

GA DIRECT NAAR DE CONTACTPAGINA!