WAT BIEDEN WE?

Krachtig communiceren? Jouw bedrijf professioneel in beeld brengen? Opvallend presenteren? Binnen enkele minuten kun je digitaal meer en veel sneller informatie overbrengen dan in een brochure. Een sterke videoproductie zorgt ervoor dat jouw doelgroep direct een goed beeld krijgt van de bedrijf, campagne of product. ‘Zaken doen’ wordt daardoor een makkelijke vervolgstap. Kortom: bij een professionele marketingstrategie is een bedrijfsfilm, promotiefilm, promotiefilm of animatievideo onmisbaar. Zet daarom vandaag nog jouw business in de picture en bel met Visual Startup!

Bedrijfsfilm

Een goede bedrijfsfilm heeft veel pluspunten. Het vertaalt snel en efficiënt de boodschap die jij wilt overbrengen naar je klant. En dat in slechts een paar minuten. Bovendien wordt met een bedrijfsvideo de aandacht van een klant langer vastgehouden. Jouw boodschap wordt nog veel boeiender. Bovendien is een bedrijfsfilm vaak een deel van je identiteit. Daarnaast kun je een videoproductie altijd breed inzetten.

4 PLUSSEN!

 1. Een bedrijfsfilm raakt! Je straalt autoriteit uit!
 2. In no-time laat je een onuitwisbare indruk achter.
 3. Een video gaat langere tijd mee + breed inzetbaar.
 4. Video zorgt voor een betere ranking in Google.

Promotiefilm

Jouw klanten informeren over een dienst of nieuw product? Een goede promotiefilm is een prima aanvulling op de overige communicatiemiddelen. Bovendien kun je zo’n promotievideo op meerdere mediakanalen inzetten. Online maar tegelijkertijd ook in de ontvangstruimte of op een beurs. Beelden zeggen ten slotte meer dan woorden. Meer klanten krijgen daarom à la minute een uitstekende indruk van het product of dienst, want bewegend beeld trekt immers per definitie meer aandacht.

4 PLUSSEN!

 1. De boodschap wordt snel overgebracht.
 2. De werking wordt gemakkelijk uitgelegd.
 3. Video trekt tot 60% meer klanten dan tekst.
 4. De promotiefilm is breed inzetbaar.

Animatievideo

Overtuig je doelgroep met een heldere en korte uitleganimatie, productanimatie of bedrijfsanimatie. Een animatievideo vertaalt vaak complexe boodschappen naar een simpele uitleg. Of het nu een dienst, event, product of logo betreft. Want ook een logo is vaak plat en levenloos. Ook dan biedt logo-animatie uitkomst. Jouw logo wordt omgezet naar 3D en komt helemaal tot leven. Niet alleen handig voor op je website, maar bovendien te gebruiken aan het begin en/of einde van een videoproductie.

4 PLUSSEN!

 1. Animatie = eenvoud. Het bereik is groot!
 2. Je communiceert sneller met je doelgroep.
 3. Het succesverhaal wordt bondig verteld.
 4. De mogelijkheden met animatie zijn eindeloos.

Productvideo

Je klanten schaffen graag een duidelijk product aan. Een juiste vorm of verpakking is hierin cruciaal. Maak extra indruk met een hippe productvideo. Licht, achtergrond en op kleur gefocuste kan elk product indruk maken. Waarbij goede (3D) animaties, fijne muziek  & natuurlijk jouw boodschap het best naar voren worden gebracht in een kloppende presentatie, kan het verschil maken. Bij een productvideo is het geschoten beeldmateriaal altijd voor meerdere video’s of hergebruik mogelijk. Productvideo’s maken het verschil!

4 PLUSSEN!

 1. De werking wordt makkelijk uitgelegd.
 2. Kopers zien én ervaren de meerwaarde.
 3. De kans op aankoop is tot 85% groter.
 4. Hogere conversieratio = veel beter vindbaar.

Professionele video nodig?‎

Professionele videoproductie op maat? Visual Startup heeft een bewezen trackrecord. Wij zorgen ervoor dat jij impact maakt met een ijzersterke video met mooi beeld en geluid. Of je een campagne lanceert, een nieuw product introduceert of juist wilt uitleggen hoe dit product werkt. Bovendien is een video of animatie via veel media kanalen inzetbaar en dus enorm effectief.  Visual Startup heeft de technieken in huis voor zo’n professionele videoproductie. Daag ons daarom uit!  Bel of mail en ontvang binnen 24-uur reactie.

Ons aanbod

Wij maken professionele video’s voor jouw bedrijf of vereniging. In haarscherpe kwaliteit! Van script tot oplevering. Wij zorgen ervoor dat je een uitstekende indruk achterlaat bij jouw doelgroep. Laat ons vandaag nog weten waarmee we je kunnen helpen.

Anderen over Visual Startup


VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

GA DIRECT NAAR ONZE CONTACTPAGINA!